Følgere

onsdag 1. februar 2012

Skitur opp til Heggdalsvatnet!

I dag har jeg hatt fridag. Sammen med ei god venninne, og våre to jenter på 7 1/2 år, tok vi oss en skitur opp Nord-Heggdalsdalen opp til Heggdalsvatnet. Delvis sol og ellers nydelig vintervær. Velforeninga kjører opp løyper, så her er det flotte forhold for å gå på ski:))  Kaldt oppe på vatnet siden sola ikke er kommet dit enda. Men kulda skaper nydelige snøkrystaller overalt. Jeg kjenner at jeg må investere i ny linse slik at jeg kommer meg nærmer innpå alle de flotte motivene.
Fra Heggdalsvatnet kan man gå videre opp til Slettheia og OpstadhornetTakk for at du tittet innom, legg gjerne igjen en kommentar, gode råd og tips:)
Klem Maj Liz

10 kommentarer:

 1. Hei:)...så fantastiske bilder!...is og snø kan virkelig være flotte motiver,men det ser ut som det var en kald tur..? Flott natur i Midsund:)
  Ønsker deg en fin kveld:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) Tusen takk:)) Det var kaldt oppe på selve vatnet når vi stod i ro, for sola har ikke kommet hit enda. Derfor så flotte iskrystaller på trærne. Men mens vi gikk var det en behagelig temperatur og sola møtte oss nede i dalen igjen:)) Ja her på Midsund er det flott natur. 5 øyer, mange flotte fjell og kysten rett ut.
   Takk for at du besøkte bloggen min. Ha en fin kveld du også:))

   Slett
 2. NYDELIGE!!! Oi, disse var flotte. Tror jeg må komme til Heggdalsvatnet. Flotte iskrystaller du har funnet.
  Ha en trivelig uke videre til deg.
  Hilda

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk ska du ha Hilda!! Ja du må ta deg en tur til Midsund og Heggdalsvatnet!! Masse flotte motiv å ta bilde av her:))

   Ha en trivelig uke videre du også:))

   Slett
 3. Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min! Blir så imponert av de fine naturbildene du har tatt, får skikkelig godstemning av dem :) Likte spesielt godt det første bildet i innlegget her, med alle de skarpe snøkrystallene. Har sett på det flere ganger nå:) Det er utrolig hvor mye fint man finner i naturen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Birgitte:)) Så kjekt at du likte bildene mine. Jeg likte det første best selv også...og skal investere i ny linse, så jeg kommer enda nærmere motivene. Ja mye flott å finne i naturen og spesielt her hos oss vettu;)

   Klem Maj Liz

   Slett
 4. Det var skikkelig turistreklame;) Kjempeflott!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Edny! Ja må reklamere for den flotte naturen vi har her i Midsund vettu! Kommer nok mer reklame etterhvert;))

   Slett
 5. Hei! For en vakker natur å bruke langrennskiene i:o)
  Nydelig vinterbilder!

  Nå har jeg lagt deg til som medlem hos Fotoringen under Foto og lett blanding!
  Velkommen;o)

  Helene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Helene!!
   Blir spennende å følege med på Fotoringen!!
   Du er veldig dyktig som får til alt dette:))

   Slett

Blir veldig glad for alle kommentarer, gode råd eller tips.
Ha en fin dag!! :)

Totalt antall sidevisninger